MELATONIN ANTIAGING

Katalógus száma:   |  Termék kategóriák: Alszik
MELATONIN ANTIAGING
Fiatalító kúráknál használják. Rákbetegségeknél, immunitás növelésre, a csecsemomirigy működésének serkentésére – növeli a T-limfociták képességét, melyek felismerik a daganatos sejteket. Hat az egészséges alvásra és a sejtek újulására.

  • fiatalító kúráknál használják
  • rákbetegségek gyógyítására, a legjobb eredményeket 20 mg-os adagoknál lehet elérni elalvás előtt, nől az immunitás és a a tímusz működése – nől a T-limfociták képessége megkülömböztetni és megsemmisíteni a daganatos sejteket
  • hat az egészséges alvásra és a sejtek újulására
  • a szervezet védelme a szabad radikálisokkal szemben
  • az immunitás megőrzése idősebb korban is
  • a látószerv jó állapotának megőrzése


A hatóanyagok hatása az eddigi ismérvek alapján:
Melatonín természetes hormon , amely szabályozza az emberi biológia órát, ellenőrzi az alvásritmust. A melatoninszint növekvő életkorral csökken. Már serdülőkorban 4x - szeresére csökken, mint egy 3 éves gyermeknél. Középkorúaknál már 8 - szorosára csökken, öregkorban pedig az eredeti mennyiség 1/10 alá esik.Ez a melatonín csökkenés a tímusz kisebbedéséhez vezet, melyben a T limfociták keletkeznek, fejlődnek. A T - limfociták az immunrendszeren belül felismerik és likvidálják a szervezet daganatos sejtjeit rögtön a keletkezésük után, így gátolják a daganat kialakulását. A tímusz kisebbedése és a stressz által felbomlott immunitás a legfőbb oka az immunrendszer szétesésének, mely a melatonínnal sikeresen megelőzhető. Melatonin koordinálja az ember fizikai és szellemi tevékenységét az alvás és ébrenlét ciklusa szerint. A melatonin abnormális szintje összefügg a kedély és viselkedési zavarokkal. Több kutatás bebizonyította a melatonin csökkentett szintjét a depresszióban szenvedő embereknél. A melatonin pótolása a szervezetbe segít a depresszióban szenvedő embereknek – enyhíti a téli depressziót, amelyet a változó hosszúságú fény és sötét okozza a nap folyamán és a szervezetben abnormális melatonin kiválasztódását okkozák.

B9 vitamin szükséges a sejtek megújulására és növésére, gyorsítja a sebek gyógyulását és javítja az alvást. A B9 vitamin hiánya kapcsolatos az Alzheimer kórral, anémiával, szívinfarktussal, emésztési zavarokkal, végbél és méhnyakrákkal.

B6 vitamin csökkenti az izmokban a feszültséget, görcsellenesen és vízhajtóan hat. HiánYa esetén csökken az ellenállóképesség az infekciók ellen, mert csökken a fehér vérsejtek száma. A B6 vitamin megelőzően hat a korpásodásés a kiütések ellen.

C vitamin fontos a kollagén termelésére, mely fontos alkotóeleme a csontoknak, izületeknek, izmoknak, kötőszöveteknek és íneknek. A bőrszövet 75%-át a kolagén alkotja. 25 éves kortól évente 1,5%-kal csökken a kolagén mennyisége a bőrben, ezért a pótolása szükséges az egészséges és rugalmas, ráncnélküli bőr megőrzésére.

B3 vitamin (niacin) szükséges az izmok helyes funkciójára, a szív és érrendszer tevékenységére. Segít megőrizni az egészséges bőrt és az emésztési rendszer helyes működését. A niacin fontos az agyban folyó metabolizmusoknál, támogatja a megfelelő mennyiségű oxigén bevitelt az agyba. A B3 vitamin hiányának tünetei: fáradság, depresszió, pigment kiütések (főleg napozás után) és előrehaladott esetekben demenció.


Használati utasítás: 1 tabletta naponta 30 perccel elalvás előtt. Az orvossal való konzultálás után regenerációs és fiatalító kúráknál akár 4 tabletta naponta.

Összetétel (1 tabletta esetén):

Magnézium 58 mg
C vitamin (L-askorbovin sav) 40 mg
Melatonin 5,5 mg
B3 vitamin 5 mg
B6 vitamin 3mg
Folsav 100 mcg

10,90 € Rendelés

<< Vissza