Szállítási feltételek


Eladó vállalja:
- Biztosítsa a megfelelő típusú és mennyiségű árut, amint a rendelés leadásakor a megrendelő a megállapodott ár
- Kellően csomagolás és a hajó az árut a megállapodás szerinti időszakban. Abban az esetben, ha bizonyos áruk nem raktáron fogják meghozni a lehető leghamarabb, kivéve a postai
- Kérdés, és csatolja a számlát adó dokumentumot
Eladó fenntartja magának a jogot az árak előzetes értesítés nélkül, kivéve a megrendelések, amelyek már megtették. Az összes termék árak az áfát tartalmazzák.
 
Vásárlónak:
- Vedd áru
- Ha fizetni az árut tárgyalásos ár


PANASZOK:
Panaszok kezelését telefonon - hétköznapokon 8:00-15:00 a telefonszámon 0903 777 561 vagy e-mail (reklamacie@tachyonsupplement.eu), vagy levélben címünkre. A módszer az áruk visszaküldésének kell megvizsgálni a panaszt. Után a követelést pénzt vissza kell juttatni a fiókot, ahonnan kifizetést.


Megjegyzés:
Összes információt és tapasztalatokat folyamatosan keletkezik, és felvett alapján a globális tudás az egyének és csoportok használt táplálék-kiegészítők és eljárásokat, az új készségek elérését új, minőségi egészségügyi. Mivel minden egyes ember egyéniségét, az eredmény eltérő az egyes, és nem tudja garantálni a szervezetünkben. Figyelembe táplálék-kiegészítők alkalmazását, valamint az ismeretekre van szükség, hogy megfelelnek az egyéni diagnózis, és adott esetben konzultáljon orvosával. A termékek kategorizálva, mint étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést sem. Csak olyan anyagokat tartalmazó termékek esetében, amelyek nem Ön allergiás. A kedvezőtlen tünetek abba használatát és konzultáljon a mi szakértő tanácsadó, tel. szám +421 2 / 54 652 711.