Miben különbözünk


1. Termékeink nem terhelik a különféle egyéb reklám és a margók, cégünk közvetlen gyártója. Nyersanyagai a termékek maguk is vásárolhatnak a szállítóktól.

2. Minden termékünk Tachyonized.


Mi az a tachion?

Minden dolog és lény áll részecskék - molekulák, atomok, elektronok, stb Ezek rezeg, és ezáltal hatalmat egyes frekvenciákat. Még a testünk áll milliárd részecskék, amelyek rezegnek különböző frekvenciákon. Ha az összes frekvencián rezegnek megfelelően és a kölcsönös harmóniát, a testünk is egészséges. Ha egy személy megbetegszik, azt jelenti disharmóniou gyakorisága a test.
Tachyon energia információkat az összes létező frekvencián, tudja, milyen adatokat, hogy a frekvenciát a szerv, amely a pillanat, hogy hagyja abba a használatot.

Hogyan működik a tachion energiát?

Ez egy széles körben használt energia gyorsabb, mint a fény, amely nem rendelkezik a frekvenciát a tájékoztatást minden frekvencián, figyelemmel a gravitáció, és a saját intelligencia. Ez az energia kifejezni alakú részecskék, hogy a tudósok a 60. A múlt század nevezett tachion.
Ezek a részecskék rezeg bizonyos számokat és ezáltal energia energetikai információs mezőket. Ezek a területek az úgynevezett tudósok finom szervező energia területén, rövid SOEP (finom szervező Energia Fields).
SOEP felelősek létrehozása, fejlesztése és karbantartása minden formája a bolygó a saját hírszerzési és már csak a fény sebessége.

Alapvetően SOEP = aura, ez a mentális és érzelmi test, ami a negatív gondolatok és érzelmek, hogy létezik bennünk sokáig létre zavarok testünk finom fizikai szerveket, hogy belépsz a fizikai testünket, hogy látjuk, és lehet elérni vele. Ez okozza a betegségre, a fizikai test - az egyik a szervek. Ha képesek vagyunk megváltoztatni saját gondolatok és érzések a pozitív, mint ahogyan a finomra kézzelfogható test gyógyító és fut samoliečebný folyamat, amely behatol a fizikai test. Tachyon energia gyógyítani a testet egy kissé beteg test és elkezd samoliečebný folyamatot gyógyítani a fizikai testünket.

(Adaptált a könyv Energia tachyon - Pragma Publishing, Copyright © 2001, Pragma)